Καλωσορίσατε στην

Elegant Lindian

Villa Marietta

Η Βίλα

Η Elegant Lindian Villa Marietta, είναι μια πλήρως ανακαινισμένη παραδοσιακή βίλα που βρίσκεται στο κέντρο του αρχαίου και γραφικού χωριού της Λίνδου. Σεβόμενοι την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Λίνδου, αλλά και εκπληρώνοντας τις σημερινές ανάγκες, σας υποσχόμαστε μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή.

Χαλαρή αλλά και εκλεπτυσμένη παραδοσιακή αισθητική

Παροχές

Η βίλα έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να περάσουν πολύ χρόνο χαλαρώνοντας στον δικό τους ιδιωτικό χώρο, προσφέροντας το είδος της πολυτέλειας που δεν μπορεί ποτέ να επιτύχει η απλή υπερβολή. Χαλαρή αλλά και εκλεπτυσμένη παραδοσιακή αισθητική με φυσικά υλικά, μια παλέτα που προέρχεται από το περιβάλλον και σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την εκπληκτική θέα, όλα συνδυάζονται σε ένα μοναδικό ιδιωτικό μέρος.

Υπηρεσίες

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Νυφική Σουίτα

Σαλόνι Ομορφιάς

Πλυντήριο

Μεταφορά από/προς το Αεροδρόμιο

Οργάνωση Εκδρομών

Τοποθεσία

H Elegant Luxury Villa Marietta βρίσκεται στο αρχαίο και παραδοσιακό χωριό της Λίνδου σε ένα από τα καλύτερα σημεία.  Μόνο 1 λεπτό με τα πόδια από την κεντρική πλατεία, 3 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική παραλία και 15 λεπτά με τα πόδια από την Ακρόπολη

 Το ίδιο το χωριό της Λίνδου διαθέτει μια ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, νυχτερινά κέντρα και άλλα καταστήματα (ρούχα, κοσμήματα, δώρα κ.λπ.) όλα βρίσκονται εκεί με τη βεβαιότητα ότι θα σας διασκεδάσουν.

Απολαύστε την εκλεπτυσμένη κομψότητα της Elegant Luxury Villa Marietta

Επικοινωνία

Elegant Lindian Villa Marietta

Διεύθυνση

Λίνδος 85107 Ρόδος Δωδεκάνησα Ελλάδα

Τηλέφωνο

+306944428741

Email

info@elegantlindianvillamarietta.gr

EOT/ΜΗΤΕ : 1476K10000419101